Ugrás a tartalomra

Estére Freiburg-TSC

2023.11.09
10:35
2023.11.09
16:16
Forrás
Pannon RTV
A Freiburg ellen lép pályára ma este a TSC labdarúgócsapata az Európa-liga negyedik fordulójában. A topolyaiak már tegnap megérkeztek Németországba. A csapatot a Pannon RTV stábja is elkísérte Freiburgba.

Jó hangulatban zajlott szerda este a TSC labdarúgócsapatának edzése Freiburgban. A topolyai együttest irányító Žarko Lazetić szerint fegyelmezett játékkal és némi szerencsével sikerülhet pozitív eredményt elérni a németek ellen.

„Kitűnő hangulatban érkeztünk ide. Főként amikor láttuk az itteni feltételeket, a stadiont és mindent, ami ránk vár. Örülünk az újabb európai mérkőzésnek egy kiváló csapat ellen. Másrészt pedig azért érkeztünk ide, mint ahogy minden más meccsre is, alapul véve az előző mérkőzés tapasztalatait is, hogy a lehető legjobb játékot nyújtsuk és megmutassuk céljainkat. Bátran kell játszani, az egész meccsen szervezetten és megpróbálunk pozitív eredményt elérni.”

Palágyi Szabolcs szerint a csapat mérkőzésről mérkőzésre fejlődik Európában. A TSC vezérigazgatója bízik abban, hogy a németországi meccs újabb előrelépést hozhat majd.

„Ahogy érzem a csapatunkon, az eddigi mérkőzéseink tapasztalata alapján, - ami megjelent az Olympiacos ellen is és a Freiburg ellen is az első félidőben, - úgy veszem észre, hogy a jó játékot már nem csak 15-20 percet vagy fél órát tudjuk játszani, hanem voltak már teljes félidők, amikor jó játékot mutattunk. Remélem, hogy ezt a 45 percet ki tudjuk tolni akár még tovább is. Minél tovább lesz aktív az eredmény számunkra, annál nagyobb az esélye, hogy pozitív eredményt tudjunk elérni.”

A Freiburg és a TSC összecsapása csütörtök este 21 órakor kezdődik az Európa Park Stadionban és ha minden igaz, akkor kiváló hangulat várható, hiszen több mint 30 ezer szurkoló lesz jelen a mérkőzés helyszínén.

Európa-liga
labdarúgás
labdarúgó Európa-liga

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.