Ugrás a tartalomra

Estére kézilabda Bl-rangadó Szegeden

2023.12.06
08:22
2023.12.06
19:05
Forrás
Pannon RTV
Igazi kézilabda csemegével zárja az évet a Bajnokok Ligájában az OTP Bank - Pick Szeged csapata. Ma este a lengyel Industria Kielce együttese lesz az ellenfelük a legrangosabb kézilabda sorozatban.

A két csapat eddig tizenháromszor találkozott egymással. A szegediek mérlege a lengyelek ellen 2 győzelem, 1 döntetlen és 10 vereség.  A legutóbbi meccsen 27-27-es döntetlent játszott egymással a két csapat. Az A csoportban a tavalyi ezüstérmes Kielce 12 ponttal a harmadik helyen áll, míg a szegednek 9 pontja van, ezzel pedig a hatodikak.

A PICK Aréna 17.15-kor nyitja meg a kapuit. A Mikulás ajándékokkal várja a szurkolókat. A mérkőzésre ITT lehet elővételben jegyet vásárolni.

Ha még több információra kíváncsiak látogassanak el az OTP Bank - Pick Szeged csapatának internetes oldalára.

Pick Szeged
Kézilabda BL

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.