Ugrás a tartalomra

Európa-bajnoki ezüstérmes Nemes Viktor

2023.04.22
20:50
2023.04.22
21:19
Forrás
MTI, Magyar Szó, Szerbiai RTV
Nemes Viktor ezüstérmet szerzett Zágrábban.

A horvát fővárosban zajló birkózó Európa-bajnokságon a zentai birkózó ezüstérmet szerzett a kötöttfogásúak 77 kg-os súlycsoportjában. A döntőben nem tudta legyűrni örmény ellenfelét, Malkhas Amojan 6:4-re győzött.

A kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájában a magyar Lévai Zoltán bronzérmet nyert a zágrábi birkózó Európa-bajnokságon.

A BHSE 27 éves versenyzője pénteken azeri, majd georgiai rivális legyőzésével az elődöntőbe jutott, ott viszont nagy csatában kikapott a szerbiai Nemes Viktortól. A harmadik helyért a moldovai Alexandrin Gutuval kellett volna megküzdenie szombaton, de riválisa sérülés miatt nem állt ki a meccsre.

A kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájában a magyar Takács István pedig aranyérmet nyert a birkózó Eb-n.

A BHSE sportolója pénteken nagyszerű teljesítménnyel, szerb, román, bolgár és svájci riválisokat legyőzve menetelt be a fináléba. Ott a török vb-bronzérmes Ali Cengiz várt rá, akit 5-2-re vert meg.

Nemes Viktor
ezüstérem
Európa bajnokság
Zágráb
Malkhas Amojan

Most

19:32, Frissítve: 19:44

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.
16:14, Frissítve: 18:59

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1479 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.