Ugrás a tartalomra

Európa kapuja előtt a törökbecsei tekeklub

2020.11.17
18:36
2020.11.17
18:55
A csapat bejuthat az NBC Kupába.

Két sikeres novemberi hétvégét könyvelhet el a hetven éves törökbecsei Jedinstvo Tekeklub. Ugyanis november 7- én a Szerbiai Kupaversenyen a klub csapata az újvidéki Alimenta pályán legyőzte a belgrádi Partizant, amellyel a szerbiai elődöntőbe jutott, és mindez kaput nyitott Európa felé, tizenhét év után a csapat újra az NBC Kupába juthat.

A sikernek itt korántsem lett vége, hiszen a következő napon, november 8-án a Vajdasági Ifjúsági Egyéni Kupaversenyen Komáromi Ervin arannyal, Magda Szebasztián pedig ezüstéremmel térhetett haza. Az elmúlt hétvégén a bánáti település tekézői az Országos Ifjúsági Egyéni Bajnokságon három éremmel gazdagodtak. Az összetett verseny junior kategóriájában Komáromi Ervin, míg a pioníroknál Bitó Dániel játékát jutalmazták bronzéremmel. Egyéni kategóriában Szekeres Ármin a pionírok megmérettetésén úgyszintén harmadik helyezett lett.

teke
tekeklub

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.