Ugrás a tartalomra

Európa legjobbjai között a szabadkai focis lányok

2023.09.15
14:04
2023.09.15
16:28
Forrás
Pannon RTV
A legjobb 22 európai női futballcsapat között szerepel a szabadkai Spartacus Labdarúgó Klub női csapata.

A kék galambok a Bajnokok Ligája selejtezőjében 7:0-ra legyőzték a feröeri ellenfelüket, így a szerb csapat bejutott a kvalifikációs torna döntőjébe. A Dániában megrendezett mérkőzésen a KI Klaksvikot múlta felül, fölényes különbséggel, majd a selejtezőtorna döntőjében a finn ellenfelüket is legyőzték. Stevan Bakić, Szabadka polgármestere a Városháza épületében fogadta a kék galambokat és gratulált az elért sikerhez. 

Stevan Bakić, polgármester, Szabadka: „A város, az élén velem, mindent megtesz, hogy segítsünk nekik, és ez így lesz a jövőben is, de ismét elmondom, hogy nem tudjuk mindazt megadni, amit megérdemelnek azért, amit a városért tesznek. Megragadom az alkalmat, hogy elmondjam, senki, közülünk politikusok közül, tíz politikus sem tud annyit tenni, mint egy sportoló tehet Szabadkáért, Szerbiáért. Az eredményeik pedig visszhangoznak, mint egy kanyonban.”

Spartacus Labdarúgó Klub

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.