Ugrás a tartalomra

Európa-liga: A Crvena Zvezda legyőzte a Krasznodart, bejutott a csoportkörbe

2017.08.24
23:23
2024.03.19
08:36
A Crvena Zvezdanak is sikerült továbbjutnia az Európa-liga csoportkörébe. A Belgrádi csapat az utolsó selejtezőkörben az orosz Krasznodar csapatával küzdött a továbbjutásért.

Az első mérkőzés Oroszországban 3:2-es hazai győzelemmel végződött. A visszavágón a belgrádi együttesnek nyernie kellett, hogy tovább jusson.

A piros fehérek ennek tudatában futottak ki a pályára és már a hetedik percben Radonjić révén megszerezték a vezetést. A belgrádi csapat irányította a játékot az első játékrészben, azonban újabb gólt nem sikerült szerezniük.

A pihenő után azonban egy egyéni villanás is elég volt, hogy megduplázzák előnyüket. Kanga 25 méterről bombázott a kapuba. A 82 percben a Krasznodar büntetőből megszerezte szépítő találatát. A mérkőzés 2:1-es végeredménnyel ért véget. Így 4:4-es összesített eredménnyel, de több idegenben szerzett találattal a Crvena Zvezda jutott az Európa-liga csoportkörébe.

Crvena zvezda
Krasznodar
Európa-liga

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.