Ugrás a tartalomra

Évzáró ünnepséget tartott a hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub

2021.12.18
21:01
Forrás
Pannon RTV
A vezetőség értékelése szerint sikeres évet tudhatnak maguk mögött, így a jövő évre is pozitívan tekintenek, a gyerekeket pedig az ünnepek közeledtével ajándékcsomagokkal is meglepték.

Sárkány Ákos szeret a hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklubban játszani. Jelenleg a 17 éves korosztályt erősíti. „Ilyenkor, mikor még nem kezdődnek el a meccsek, mondjuk januárban, mikor elkezdjük, heti 6 edzés lesz. Mikor elkezdődnek a meccsek, akkor sok lesz a terhelés, úgyhogy visszaveszünk 2-3 edzést. Hétvégén pedig jönnek a meccsek.”

A klubnak jelenleg 7 versenykorosztálya van beleszámítva a felnőtt csapatot is. Az utánpótlásban megközelítőleg 100 gyerek van. Tešić Ervin, utánpótlásedző, Vinogradar Labdarúgóklub: „Ez azt jelenti, hogy U7-es, U9-es, U11-es, U15-ös, U17-es és U19-es korosztály. Tehát óvodáskortól egészen középiskolásokig. Ezt jövő nyárra szeretnénk bővíteni még egy korosztállyal, az U13-as korosztállyal. Ez azt jelentené, hogy a létező összes korosztályt el fogjuk tudni indítani. Lenne 4 versenykorosztály, 3 még kezdőcsoport, illetve a felnőttcsapat.”

A klub szempontjából tartalmas volt a 2021-es év - véli Latyák Lóránt klubelnök. A csapat pályája idén új reflektorokat kapott, ez lehetővé teszi, hogy az esti órákban is tarthassanak edzéseket. Az IPA-projekt részeként táborokat is tartottak. „Fejleszteni szeretnénk az infrastruktúrát. A TSC alközpontjaként működünk, ezért ennek az együttműködésnek a részeként egy műfüves pályának a megépítésére kerül majd sor, ami szintén egy nagy dolog számunkra.”

A klubelnök hozzátette, az edzések terén a jövőben is arra törekszenek, hogy minőségi és eredményes munkát végezzenek, ezért még jobb eredményekre számítanak.

Vinogradar
labdarúgás
évzáró
Hajdújárás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.