Ugrás a tartalomra

Ezek az emberek, ha kellenek, a gáton!

2022.10.08
20:05
2022.10.08
21:37
Forrás
Pannon RTV
Hatalmas sikere volt a Nemzetközi Erős Emberek versenyének Szabadkán. A Kisstadionban közel kétezer szurkoló előtt mérték össze erejüket a nem mindennapi adottságokkal megáldott sportolók.

Kőgolyók emelése, sziklacipelés, gumiköpeny-forgatás, súlyok lépcsőztetése és kamionhúzás is volt a Szabadkán megtartott Nemzetközi Erős Emberek versenyén. A mezőnyben a csantavéri Vékony Attila is ott volt, aki kiválóan szerepelt a megmérettetésen: „A kőgolyónál az volt a gond, hogy nekünk nincs itt ilyen eszközünk. Konditeremben készülünk fel, és a versenyen találkozunk először ezekkel az eszközökkel, de ahogy készülünk. A szusz elfogyott, amikor már fönt fogtam. A gumikerék pedig hasonló a felhúzáshoz, és azt én nagyon szeretem.”

Hat ország: Románia, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szerbia két-két versenyzője mérte össze erejét. A verseny legjobbja végül a magyarországi Fekete Miklós volt, aki minden számban a legjobbnak bizonyult: „A mezőny nagyon erős volt. Főleg a verseny közepe felé igencsak kiéleződött a helyzet. Pár pontra voltunk egymástól többen is. Azért stabilan hoztam, én úgy éreztem minden számban, kivéve a sziklát. Ott meg is ijedtem egyébként, meg is szédültem, rosszul lettem a 170 kg után, ezért nem is mentem rá egyből a nagyra. De minden jó, ha a vége jó, úgyhogy sikerült.”

A versenyt mintegy kétezer szurkoló izgulta végig a helyszínen.

Nemzetközi Erős Emberek Versenye
Szabadka

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.