Ugrás a tartalomra

Ezen a versenynapon a magyarok már több sportágban szerepeltek

2021.07.30
07:59
2021.07.30
13:35
Forrás
MTI, Nemzeti Sport
Pétervári-Molnár Bendegúz összesítésben a 10. pozícióban zárta az ötkarikás játékokat.

A tokiói olimpián a férfi egypárevezősök versenyének B-döntőjében Pétervári-Molnár Bendegúz a 4. helyen végzett, vagyis a magyar sportoló összesítésben a 10. pozícióban zárta az ötkarikás játékokat. A versenyszámot meglepetésre a görög Sztefanosz Duszkosz nyerte, aki hazája első aranyérmét szerezte Tokióban.

Major Veronika a pénteki rapid részben javított, így a 35. helyen végzett a női sportpisztolyosok között a tokiói olimpián. A 24 éves Majornak nem sikerült igazán jól az első olimpiája, mivel másik számában, légpisztolyban előzőleg 34. pozícióban zárt.

Koroknai Máté kiesett az előfutamban 400 m gáton a tokiói olimpia atlétikai versenyeinek első napján. A magyar futó a szám első futamába kapott besorolást, és egyéni csúcsától mindössze egy tizeddel elmaradva ért célba. Ezzel az eredménnyel a 26. helyen végzett. Bartha-Kéri Bianka pedig kiesett 800 méteren a tokiói olimpia atlétikai versenyeinek első napján.

Márton Anita nem jutott be a súlylökés döntőjébe a tokiói olimpián. Másfél métert javított idei legjobbján, 17.59-et dobott a női súlylökés selejtezőjén, de nem jutott be a szám fináléjába. Márton Anita szülés után tért vissza a versenyzésbe.

Tokió
olimpia

Most

20:54

Kiránduljunk a Fruška gorára!

A hétvégén a hagyományos Fruška gora-i maraton zajlott, pár nappal később pedig már a majálisra készülnek a Fruška Gora Nemzeti Parkban és más kirándulóhelyeken is Újvidék környékén.
19:49, Frissítve: 20:12

A muzslyai nyugdíjasok majálisozása

Muzslyán két nyugdíjas egyesület működik. Együtt több mint háromszáz tagjuk van és közös otthonuk az egyik legmozgalmasabb hely Muzslyán. Így lesz ez május elsején is. Az előkészületek már ma délután elkezdődtek.
18:04, Frissítve: 19:36

Május elsején lép pályára a Spartacus

A pancsovai Železničart fogadja a szabadkai Spartacus labdarúgó klub a szerbiai labdarúgó szuperliga 33. fordulójában. A mérkőzés este fél hétkor kezdődik a Városi Stadionon.
17:40, Frissítve: 17:53

Aki bús szívvel énekelt

Ötven éve, harminc éves korában hunyt el az egyik legnagyobb és legtehetségesebb magyar énekes: Szécsi Pál.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.