Ugrás a tartalomra

Ezüstérmes Lőrincz Viktor, elődöntősek a magyar vízilabdások

2021.08.04
13:50
2021.08.04
16:13
Forrás
Pannon RTV
A tegnapi Lőrincz-arany után ma Lőrincz-ezüst született a tokiói olimpián. Elődöntős a magyar férfi vízilabda-válogatott.

A magyar birkózó testvérpár fiatalabbik tagja a kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájának döntőjében nem bírt ukrán ellenfelével. Az első menetet 1:0-ás előnnyel zárta a magyar, de a másodikban az ukrán kétszer is átfordította. 5:1 lett a vége, második helyen végzett Lőrincz Viktor.

Elődöntős a magyar férfi vízilabda-válogatott. A horvátok ellen nyertek a tokiói olimpia negyeddöntőjében.

Nagyon szoros, kiegyensúlyozott volt a küzdelem, a félidőre azonban a magyarok 7:5-ös előnnyel mentek. A második félidő után 15:11-re múlták felül Horvátországot. Märcz Tamás szövetségi kapitány csapata pénteken a görögökkel találkozik a fináléba kerülésért.

Tokió 2020
Lőrincz Viktor
birkózás
vízilabda

Most

07:38, Frissítve: 07:43

Ma van Đurđevdan

A Juliánusz naptár szerint április 23-án, a Gergely naptár szerint május 6-án van Szent György napja.
18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.