Ugrás a tartalomra

F1: Hamilton nyerte a Spanyol Nagydíjat

2017.05.14
17:48
A háromszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíjat, amely a szezon eddigi legizgalmasabb csatáját hozta
A háromszoros világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíjat, amely a szezon eddigi legizgalmasabb csatáját hozta. A 32 éves Hamiltonnak ez az idei második és pályafutása 55. futamgyőzelme, amellyel 13 pontról hatra csökkentette hátrányát az összetett versenyben a német Sebastian Vettellel szemben. A négyszeres vb-győztes Vettel ezúttal második lett Hamilton mögött, míg a dobogó alsó fokára Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája állhatott fel. A világbajnokság két hét múlva, a Monacói Nagydíjjal folytatódik. (MTI, fotó: Tanjug)
F1
Hamilton
autóverseny

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.