Ugrás a tartalomra

F1: Verstappen vezetésével kettős Red Bull-siker az idénynyitón

2023.03.05
18:19
Forrás
MTI
A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a szezonnyitó Forma-1-es Bahreini Nagydíjon.

A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a szezonnyitó Forma-1-es Bahreini Nagydíjon. A 25 éves pilóta pályafutása 36. futamát nyerte meg az F1-ben, mögötte csapattársa, a mexikói Sergio Pérez végzett másodikként. Harmadik a 41 éves Fernando Alonso, az Aston Martin spanyol versenyzője lett Szahírban, neki ez volt a 99. dobogós helyezése.

A futamot Giacomo Agostini, az olaszok 15-szörös gyorsaságimotoros világbajnoka, a motorsport 80 éves legendája intette le Szahírban. A világbajnoki sorozat két hét múlva, a Szaúdi Nagydíjjal folytatódik Dzsiddában.

F1
Max Verstappen
Red Bull
Bahrein

Most

13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.
13:17, Frissítve: 15:45

Ma megalakul az új szerb kormány

A geopolitikai stabilitás megőrzése, infrastrukturális fejlesztések, az életszínvonal növelése, az EU-tagság felé vezető út és a katonai semlegesség - egyebek mellett ezeken dolgoznak majd az új szerb kormány tagjai a jövőben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.