Ugrás a tartalomra

F1: Vettel nyerte a koreai nagydíjat

2012.10.14
10:18
2017.10.03
09:34
A német Sebastian Vettel nyerte a forma 1-es koreai nagydíjat, és ezzel egy újabb lépést tett világbajnoki címének megvédése felé
A német Sebastian Vettel nyerte a forma 1-es koreai nagydíjat, és ezzel egy újabb lépést tett világbajnoki címének megvédése felé. A Red Bull pilótája a rajtkocka második helyéről indulva azonnal megelőzte csapattársát, az ausztrál Mark Webbert, győzelme pedig a verseny 55 köre alatt egy pillanatig sem forgott veszélyben. Végül Webber a második, míg a ferraris Fernando Alonso a harmadik helyen futott be. Vettel hat ponttal vezeti a világbajnokság pontversenyét Alonso előtt.
F1
Seabastian Vettel
Korea

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.