Ugrás a tartalomra

Fair Play Football Roadshow Palicson (videó)

2017.05.20
15:38
A budapesti Oltalom Sportegyesület hatodik alkalommal rendezte meg saját bajnokságsorozatát a Fair Play Football Roadshow-t
A budapesti Oltalom Sportegyesület hatodik alkalommal rendezte meg saját bajnokságsorozatát a Fair Play Football Roadshow-t. A verseny a Palicsi-tóparton volt. A bajnokságsorozat célja, hogy az egyes vélt vagy valós érdekellentétben álló társadalmi csoportok között kialakuljon a tolerancia, az esélyegyenlőség és a párbeszéd. Az idei Roadshow bajnokságon az Oltalom Sportegyesület csapatán kívül 85 csapat szállt versenybe. Az egyesület ezúttal 14 helyszínre látogat el, négy alkalommal külföldre, Szerbia mellett Szlovákiába, Romániába és Ausztriába.



Rákos András, elnök, Oltalom Sportegyesület: „Ez egy különleges szabályokkal lebonyolított bajnokság. A lényeg az, hogy nincs bíró, nincs síp, hanem mediátorok vannak és a két egymással versenyző csapat közösen állapodik meg a szabályokról. Közösen hoznak döntéseket és ennek közösen vállalják a felelősségét. Hogyha valakit valamilyen sérelem ért a pályán, úgy érzi, hogy valami nem tetszik, hiába vár a bíróra, az nem fog jelezni. Magának kell felemelnie a kezét és kiállni magáért.”
foci
Palicsi tó
roadshow

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.