Ugrás a tartalomra

Fed Kupa – Szerbia döntős, a magyar válogatott nem jutott tovább

2019.02.09
08:58
2019.02.09
16:26
Forrás
Szerbiai RTV, MTI
Szerbia női tenisz válogatottja 2:1-re legyőzte Horvátországot, a magyar csapat 2-0-ra kikapott a házigazda britektől a tenisz Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjának tornáján Bath-ban.

Az első két mérkőzés után döntetlenre állt a szerb és a horvát válogatott csatája. Az első mérkőzésen Olga Danilović legyőzte Jana Fetet, míg Aleksandra Krunić kikapott Dona Vekićtől.

A párosok összecsapása kiélezett csatát hozott. Az első játszmát a horvátok nyerték 6:1-re. A második játékrészt Danilović és  Krunić ugyanilyen eredménnyel hozta. Következett a harmadik mindent eldöntő játszma, amelyben a szerb válogatott számára elég volt egyetlen break, hogy 6:4-re behúzza a mérkőzést és biztosítsa helyét a szombati döntőben.

A csoport másik összecsapásán a magyar válogatott 2:0-ra kikapott a házigazda britektől, így nem jutott tovább.

A szerbek és a britek azért küzdenek a szombati döntőben, hogy eldöntsék ki jut a világcsoport II. rájátszásába, míg a magyarok a zóna harmadik helyéért játszanak a horvátok ellen.

tenisz

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.