Ugrás a tartalomra

Fényes győzelmet aratott a TSC a Szerbiai Labdarúgókupában

2018.09.27
09:50
2024.03.19
08:42
Forrás
Pannon RTV
A topolyai SC a belgrádi Rad csapatát fogadta a Szerbiai Labdarúgókupa első fordulójában. A tét a legjobb 16 közé jutás volt. A mérkőzésnek a zentai futballstadion adott otthont.

A kék-fehérek az első játékrészben végig uralták a pályát, amelyből hamar megszületett az első gólhelyzet, azonban betalálni nem sikerült. A TSC játékosai nem adták fel, és végül Bastajić találatával 1:0-ás vezetéssel mentek a pihenőre. A második félidőben is a TSC játékosai voltak fölényben, de a rendes játékidő mégis gól nélkül telt el. Azonban a hazaiak nem elégedtek meg az 1:0-ás eredménnyel, így a hosszabbításban Milisavljević talált a hálóba, ezzel beállítva a 2:0-ás végeredményt. Pintér Norbert, játékos, TSC: „Szerintem egy jó csapatunk van amúgy, jó játékosokból áll, és elhittük azt, hogy meg tudjuk verni az első osztályú csapatot is. Mindenki felszívta magát. Az volt a cél, hogy továbbjussunk innen, és a bajnoki mérkőzésben is elinduljunk innentől kezdve egy olyan úton, ami jó lesz mindenkinek.”

A TSC edzője is elégedett volt a csapatjátékkal. Szabó Zoltán, edző, TSC: „Egy jó mérkőzést játszottunk. A csapatunk agresszív volt, sok helyzetet is dolgoztunk ki ez a két gól mellett. Tényleg meg vagyok elégedve, és tényleg így kellene a TSC-nek kinéznie minden meccsen a bajnokságban is.”

A belgrádi Rad csapata hiába próbálkozott, egyszer sem sikerült gólhelyzetet kialakítania. Így ők kiestek a Szerbiai Labdarúgókupából. Edzőjük elmondta, hogy egy fáradtabb csapat állt a pályára. Zoran Milinković, edző, Rad: „Folyamatosan cserélnünk kellett, hiszen számunkra ez már a negyedik meccs volt ebben a tíz napban. Három bajnoki mérkőzésünk volt. Ilyen a beosztás. Úgy tűnik, hogy ez a csapat, amelyet ma pályára állítottunk, nem felelt meg az elvárásainknak, nem sikerült azt végrehajtaniuk, amit szerettünk volna.”

A mérkőzésen mindkét csapat szurkolótábora jelen volt, de nem történt rendbontás.

Szerbiai Labdarúgókupa
Topolya
TSC

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.