Ugrás a tartalomra

A Ferencváros döntetlent játszott Bakuban

2022.08.03
20:07
2022.08.03
20:14
Forrás
MTI
A Bl-selejtező harmadik fordulójában a magyar csapat idegenben lépett pályára.

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Qarabag vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának első, szerdai mérkőzésén. A magyar bajnok az elefántcsontparti Franck Boli fejesével bő negyedóra után előnybe került, de az azeri ellenfél még a szünet előtt egyenlített, több gól pedig nem született.

A visszavágót jövő kedden rendezik a Groupama Arénában. A párharc győztesének következő ellenfele a moldovai Sheriff Tiraspol vagy a cseh Viktoria Plzen lesz a BL-selejtező negyedik fordulójában, amelynek mérkőzéseit augusztus 18-án, illetve 25-én rendezik. A párharc vesztese az Európa-ligában folytathatja nemzetközi kupaszereplését: az ír Shamrock Rovers, valamint az észak-macedón Skupi összecsapás győztesével találkozik.

Ferencváros
Bajnokok Ligája-selejtező

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.