Ugrás a tartalomra

A Ferencváros Máltán rúgja ma a bőrt

2019.07.30
16:49
2024.03.19
08:35
Forrás
nemzeti sport, 24.hu
Ma 20 órakor csapnak össze a Ferencváros labdarúgói a máltai Valeta FC csapatával a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének visszavágóján.

A magyar csapat az első találkozón begyűjtött, megnyugtatónak tűnő 3-1-es előnnyel utazik Máltára, de a szakértők szerint nem árt az óvatosság. A zöld-fehérekkel nem utazott el a brazil Isael, a támadó kisebb sérülést szenvedett a gárda csütörtöki felkészülési mérkőzésén. A statisztika is a Ferencváros továbbjutását ígéri. A múlt szerdai, budapesti találkozó nagy részében a magyar bajnokcsapat akarata érvényesült és 3-1-re győzött, ám a kapott gól miatt semmiképpen nem tekinthető úgy, hogy könnyű feladat vár az együttesre Máltán. A párharc rendkívül fontos, mivel a továbbjutóra biztosan két további kör vár az európai porondon, amelyből ha egyet megnyer, akkor az Európa Ligában, ha mindkettőt, akkor a BL-ben lesz főtáblás.

Ferencváros
Valeta FC
Málta
Bajnokok Ligája
selejtező
visszavágó

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.