Ugrás a tartalomra

Férfi vízilabda Eb: Sima magyar győzelem Georgia ellen

2024.01.06
18:20
Forrás
MTI
A magyar férfi vízilabda-válogatott 15:11-re legyőzte szombaton a georgiai csapatot a horvátországi Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában.

A világbajnok és így olimpiai kvótás magyar együttes annak ellenére diadalmaskodott magabiztosan, hogy ezúttal javarészt fiatal tehetségekkel szerepel a kontinensviadalon. A vb-ezüstérmes görögöktől elszenvedett nyitófordulós vereséget követően a zágrábi sikerrel Varga Zsolt szövetségi kapitány tanítványai életben tartották a reményt, hogy egyből a negyeddöntőbe jussanak. 

Az Eb-ezüstérmes magyar válogatott hétfőn Olaszországgal találkozik a csoportkörben, melyből az első kettő a negyeddöntőbe jut, a harmadik és negyedik helyezettnek pedig játszania kell a nyolc közé kerülésért az alsóbb divízióból érkező csoportgyőztessel vagy második helyezettel.

Vízilabda Európa-bajnokság

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.