Ugrás a tartalomra

FIFA: Kevesebb reklamálást a fociban

2016.12.25
11:55
Új szabályt vezetne be a labdarúgásban a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség
Új szabályt vezetne be a labdarúgásban a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség. A FIFA a rögbiben alkalmazott módszerhez hasonlóan korlátozná a pályán lévő játékosok bíróval való kommunikációját. A szövetség technikai fejlesztője, Marco van Basten elmondta, a tervek szerint a jövőben kizárólag a csapatkapitány szólhatna a játékvezetőhöz a mérkőzés alatt. Az új szabály bevezetésének oka egyebek mellett az, hogy a mérkőzések alatt túl sok játékos reklamál a bíróknál. Van Basten elmondta, hogy a FIFA célja elérni azt, hogy a játékosok jól viselkedjenek a pályán. Angliában egyébként már az idény elején szigorították a játékvezetővel vitatkozó labdarúgók büntetéseit, nem kizárt, hogy a szigorítások más bajnokságokban is megjelennek majd. (nemzetisport.hu)
FIFA
bíró
játékos
reklamálás
kommunikáció

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.