Ugrás a tartalomra

A Fiorentina elleni döntetlennel továbbjutott az FTC

2023.12.14
22:14
2023.12.14
22:35
Forrás
Pannon RTV
A Ferencváros második helyen továbbjutott a labdarúgó Konferencia-liga F csoportjából, mivel csütörtökön 1-1-es döntetlent játszott Budapesten az előző kiírás olasz döntősével, az első helyezettként rögtön a nyolcaddöntőbe lépő Fiorentinával.

A zöld-fehérek a második félidő elején Kristoffer Zachariassen találatával szereztek vezetést, azonban a firenzeiek Luca Ranieri góljával egyenlítettek a 73. percben. A pontosztozkodás azt jelentette, hogy a Fiorentina csoportelsőként a márciusi nyolcaddöntőbe lépett, míg a magyar bajnoknak, amely az előző idényben az Európa-ligában is megélte a kupatavaszt, másodikként februárban játszania kell a 16 közé jutásért.

A Ferencváros hétfőn a nyoni sorsoláson kap ellenfelet az Európa-liga csoportharmadikjai közül.

Konferencia-liga, csoportkör, F csoport, 6. (utolsó) forduló:
Ferencvárosi TC-Fiorentina (olasz) 1-1 (0-0)

Groupama Aréna, 20 657 néző, v.: Luis Godinho (portugál)
gólszerzők: Zachariassen (48.), illetve Ranieri (73.)
sárga lap: Cissé (59.), illetve Gonzalez (10.), Milenkovic (31.)

Ferencvárosi TC:
Dibusz - Makreckis, Cissé, Aaneba, Civic (Botka, 65.) - Abu Fani, Esiti (Ben Romdhane, 79.) - Katona (Besic, 79.), Zachariassen, Marquinhos - Varga B. (Lisztes, 58.)

Fiorentina:
Christensen - Kayode, Ranieri, Milenkovic, Parisi - Mandragora (Nzola, 62.), Lopez - Gonzalez (Ikone, 20.), Barak, Brekalo (Kouame, 62.) - Beltran

Ferencvárosi TC
Fiorentina
Konferecia Liga

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.