Ugrás a tartalomra

Foci: A magyar válogatott döntetlent játszott Luxemburgban

2022.11.17
21:39
2022.11.17
22:11
Forrás
MTI
Németh góllal debütált, de csak döntetlenre volt elég.

A magyar labdarúgó-válogatott 2:2-es döntetlent játszott Luxemburgban. A felkészülési mérkőzésen a hazaiak már a hetedik percben vezetéshez jutottak Gerson Rodrigues értékesített büntetőjével. A vendég magyar csapat pedig Szalai Attila fejesével egyenlített a 25. percben. A csereként beállt újonc, Németh András a 67. percben már a magyarokat juttatta előnyhöz, de a hozzá hasonlóan debütáló Alessio Curci találatával végül döntetlennel zárult az összecsapás.

Marco Rossi szövetségi kapitány Németh mellett Baráth Péter személyében még egy újoncot avatott. A magyarok vasárnap Görögországot fogadják a Puskás Arénában. Ez lesz Dzsudzsák Balázs búcsúmeccse a nemzeti együttesben, 109. fellépésével pedig - Király Gábort megelőzve - egyedüli csúcstartóvá válik a válogatottságot illetően.

foci
magyar válogatott
Luxemburg

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.