Ugrás a tartalomra

Foci-vb: Tizenegyespárbajt nyerve a nyolc között Anglia

2018.07.03
23:07
2018.07.03
23:12
Forrás
MTI
Az angol válogatott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének utolsó résztvevője, miután kedd este 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után 11-esekkel 4-3-ra legyőzte Kolumbiát.

A moszkvai Szpartak Stadionban lejátszott nyolcaddöntős összecsapás első negyedórájában az angolok nagy tempót diktáltak, de nem játszottak kapura veszélyesen, azután pedig visszaesett a tempó, a kolumbiaiak időnként kijöttek a kapujuk előteréből, helyzet azonban továbbra sem alakult ki.

A második félidőben sok volt a szabálytalanság, a reklamálás, különösen azután, hogy Harry Kane az 57. percben értékesítette az angoloknak megítélt büntetőt. A folytatásban a dél-amerikaiak aktívabbá váltak, igyekeztek támadásokat vezetni, és a 93. percben Yerri Mina fejesével egyenlítettek. A hosszabbításban nem esett gól, a tizenegyespárbajban pedig a kolumbiaiak kétszer, az angolok egyszer hibáztak. Utóbbiak ellenfele a szombati, szamarai negyeddöntőben Svédország válogatottja lesz.

foci
vb
Kolumbia

Most

09:55, Frissítve: 13:24

Nagyszombat van

Ma van az ortodox nagyszombat, a keresztény gyász második napja a nagypéntek után. Jézus Krisztus keresztre feszítésének napjára emlékeznek a hívek, akik imában és csendben ünneplik a nagyszombatot.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.