Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Focis tehetségeket toboroz a hajdújárási Vinogradar

2019-06-12
15:46
2019-06-12
19:19
Forrás
Pannon RTV
Toborzót tart vasárnap a hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub. Korosztálytól függően heti 2-3 edzést tartanak majd a csapatoknak.

A klubnak jelenleg U11-es, U13-as és U15-ös csapata van, de szeretnék elindítani az U17-es csapatot is.

Keményen rúgták a bőrt a keddi edzésen a hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub legkisebb játékosai. Kiss László eddig minden edzésen részt vett: „Minél többen jönnek focira, annál nagyobb esélyünk van arra, hogy meccseken még többször nyerjünk.”

Sárkány Ákos hét éve futballozik. Az U15-ös korosztály középpályása heti háromszor jár edzésre: „Szeretem, ezért járok. Minden edzésen itt vagyok. Tudom ajánlani, mert ki tudnak bontakozni az emberek benne.”

A rendszeres testmozgás nagyon fontos - vallja Kiss Andor, akinek három gyereke is futballozik a hajdújárási Vinogradarban: „Ez nagyon jó lehetőség arra, hogy a gyerek egyrészt kimozduljon, másrészt társasági életet is éljen. A fizikai aktivitás pedig mindképpen kell.”

A klub játékosai a Szabadkai Minőségi Ligában versenyeznek - mondta el Tešić Ervin, a klub edzője. Jelenleg az U11-es, az U13-as és az U15-ös korosztályú csapatok lépnek pályára a Vinogradar színeiben: „Szeretnénk beindítani a kadett, vagyis az U17-es csapatunkat is, ezért 2002-ben, 2003-ban és 2004-ben születetteket is szeretnénk még toborozni. Akik már aktívak, vagy már fociznak egy bizonyos ideje.”

A jelentkezőket a 2003-tól a 2014-es korosztállyal bezárólag várják. Az edzések várhatóan hetente kétszer vagy háromszor lesznek, korosztálytól függően.

A hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub új tehetségek jelentkezését várja soraiba. A klub toborzója június 16-án és 23-án lesz 17 órakor a helyi futballpályán.

Hajdújárás
Vinogradar
Vinogradar Labdarúgóklub
toborzás

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.