Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Focis tehetségeket toboroz a hajdújárási Vinogradar

2019-06-12
15:46
2019-06-12
19:19
Forrás
Pannon RTV
Toborzót tart vasárnap a hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub. Korosztálytól függően heti 2-3 edzést tartanak majd a csapatoknak.

A klubnak jelenleg U11-es, U13-as és U15-ös csapata van, de szeretnék elindítani az U17-es csapatot is.

Keményen rúgták a bőrt a keddi edzésen a hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub legkisebb játékosai. Kiss László eddig minden edzésen részt vett: „Minél többen jönnek focira, annál nagyobb esélyünk van arra, hogy meccseken még többször nyerjünk.”

Sárkány Ákos hét éve futballozik. Az U15-ös korosztály középpályása heti háromszor jár edzésre: „Szeretem, ezért járok. Minden edzésen itt vagyok. Tudom ajánlani, mert ki tudnak bontakozni az emberek benne.”

A rendszeres testmozgás nagyon fontos - vallja Kiss Andor, akinek három gyereke is futballozik a hajdújárási Vinogradarban: „Ez nagyon jó lehetőség arra, hogy a gyerek egyrészt kimozduljon, másrészt társasági életet is éljen. A fizikai aktivitás pedig mindképpen kell.”

A klub játékosai a Szabadkai Minőségi Ligában versenyeznek - mondta el Tešić Ervin, a klub edzője. Jelenleg az U11-es, az U13-as és az U15-ös korosztályú csapatok lépnek pályára a Vinogradar színeiben: „Szeretnénk beindítani a kadett, vagyis az U17-es csapatunkat is, ezért 2002-ben, 2003-ban és 2004-ben születetteket is szeretnénk még toborozni. Akik már aktívak, vagy már fociznak egy bizonyos ideje.”

A jelentkezőket a 2003-tól a 2014-es korosztállyal bezárólag várják. Az edzések várhatóan hetente kétszer vagy háromszor lesznek, korosztálytól függően.

A hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub új tehetségek jelentkezését várja soraiba. A klub toborzója június 16-án és 23-án lesz 17 órakor a helyi futballpályán.

Hajdújárás
Vinogradar
Vinogradar Labdarúgóklub
toborzás

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.