Ugrás a tartalomra

Fogadási botrány a Crvena zvezda háza táján

2018.10.12
22:02
2018.10.12
22:07
Forrás
VajdaságMa
Hatalmas fogadási botrány robbant ki a Bajnokok Ligájában szereplő Crvena zvezdánál.

A belgrádi klub vezetőségének egy vagy több tagja ötmillió euróban fogadott arra, hogy a labdarúgócsapat ötgólos vereséget szenved a Paris Saint-Germaintől. A vége 6–1-es francia siker lett Az UEFA fogadásokat monitorozó rendszere az október 3-i PSG–Crvena zvezda mérkőzés előtt jelezte, hogy túlságosan nagy tétben fogadtak az ötgólos párizsi sikerre, és ez ügyben a francia hatóságokat is értesítették. A pénzügyi visszaéléseket vizsgáló francia ügyészség emberei ezért a mérkőzés alakulását hivatalból is figyelték a stadionban – írja a francia L'Équipe. Ezt a hatóság később megerősítette, de további részleteket nem közölt az ügyről. A PSG kommünikében jelezte, a klubot senki sem kereste meg a szerb egyesület vizsgálatának kapcsán, míg a Zvezda péntek esti közleményében szintén visszautasította a francia lap állításait. 

Crvena zvezda
Paris Saint-Germain
labdarúgás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.