Ugrás a tartalomra

Forma-1-es Magyar Nagydíj a Hungaroringen

2018.07.26
21:30
2024.03.19
08:41
Forrás
MTI
A hétvégén 33. alkalommal kerül sor a Forma-1-es Magyar Nagydíjra a Hungaroringen, ahol folytatódik a világbajnoki címért harcoló, címvédő brit Hamilton (Mercedes) és a német Vettel (Ferrari) csatája.

A vb-címre esélyes duón túl érdemes lesz még figyelni a két csapattársra: a finn Valtteri Bottas (Mercedes) és honfitársa, Kimi Räikkönen (Ferrari) bármikor képes harcolni a futamgyőzelemért. A spanyol Fernando Alonso (McLaren) és az ausztrál Daniel Ricciardo (Red Bull) lesz még ott a hétvégén.

A Magyar Nagydíj F1-es programja pénteken 11 órakor kezdődik az első szabadedzéssel, 15 órakor a második, szombaton 12 órakor pedig a harmadik gyakorlásra kerül sor. A rajtsorrendről döntő időmérő edzés szombaton 15 órakor, a 70 körös futam pedig vasárnap 15.10 órakor startol.

A hétvége eseményeit az M4 Sport élőben közvetíti.

Forma-1
Hungaroring
magyar
nagydíj

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.