Ugrás a tartalomra

A Fradi legyőzte a Čukaričkit

2023.09.21
20:51
Forrás
MTI
A Ferencváros hátrányból fordítva 3-1-es hazai győzelemmel rajtolt a szerb Čukarički ellen a labdarúgó Konferencia-liga csütörtöki nyitófordulójában.

A vendégek ugyan Đorđe Ivanović pontos lövésével vezetést szereztek a 26. percben, de a szinte végig fölényben futballozó zöld-fehérek még a szünet előtt fordítottak Varga Barnabás 11-esével és a ghánai Kwabwena Owusu gyönyörű lövésével. A végeredményt a csereként beálló szerb Aleksandar Pešić állította be a 76. percben. A magyar bajnok két hét múlva az idén döntős és az F csoportban a belga Genk vendégeként 2-2-es döntetlennel rajtoló olasz Fiorentina vendége lesz a második körben.

Ferencváros
Čukarički
Konferencia-liga

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.