Ugrás a tartalomra
A meccs
FoNet/Aleksandar Barda

A Fradira és a Zvezdára is nehéz feladat vár

2019-08-13
13:13
2019-08-13
13:38
Forrás
Pannon RTV
A Ferencváros és a Crvena zvezda labdarúgói is pályára lépnek ma este a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének visszavágóin.

A magyar bajnok a múlt héten 1:1-et játszott a zágrábi Dinamo vendégeként, így ma akár egy gól nélküli döntetlennel is továbbléphet a BL negyedik, egyben utolsó selejtezőkörébe, ahol a Rosenborg-Maribor párharc győztesével kell megküzdenie a Bajnokok Ligájába való bejutásért.

A Crvena zvezda a Fradihoz hasonlóan szintén 1:1-re mérkőzött a dán Koppenhága ellen a párharc első meccsén, azonban hazai pályán, így ma idegenben kell pozitív eredményt kiharcolnia a belgrádi csapatnak, ami egy minimális győzelmet jelent, vagy egy olyan döntetlent, amelyen több gól születik, mint az első mérkőzésen. Ennek a párharcnak a győztese a BL negyedik selejtezőkörében a svájci bajnok Young Boys csapatával találkozik.

A Ferencváros - Dinamo és a Koppenhága-Crvena zvezda összecsapás is ma este 8 órakor rajtol.

Ferencváros
Crvena zevzda
Bajnokok Ligája-selejtező

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.