Ugrás a tartalomra
A meccs
FoNet/Aleksandar Barda

A Fradira és a Zvezdára is nehéz feladat vár

2019-08-13
13:13
2019-08-13
13:38
Forrás
Pannon RTV
A Ferencváros és a Crvena zvezda labdarúgói is pályára lépnek ma este a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének visszavágóin.

A magyar bajnok a múlt héten 1:1-et játszott a zágrábi Dinamo vendégeként, így ma akár egy gól nélküli döntetlennel is továbbléphet a BL negyedik, egyben utolsó selejtezőkörébe, ahol a Rosenborg-Maribor párharc győztesével kell megküzdenie a Bajnokok Ligájába való bejutásért.

A Crvena zvezda a Fradihoz hasonlóan szintén 1:1-re mérkőzött a dán Koppenhága ellen a párharc első meccsén, azonban hazai pályán, így ma idegenben kell pozitív eredményt kiharcolnia a belgrádi csapatnak, ami egy minimális győzelmet jelent, vagy egy olyan döntetlent, amelyen több gól születik, mint az első mérkőzésen. Ennek a párharcnak a győztese a BL negyedik selejtezőkörében a svájci bajnok Young Boys csapatával találkozik.

A Ferencváros - Dinamo és a Koppenhága-Crvena zvezda összecsapás is ma este 8 órakor rajtol.

Ferencváros
Crvena zevzda
Bajnokok Ligája-selejtező

Most

22:23, Frissítve: 22:40

Ötven fokosra izzik Ausztrália

Nyugat-Ausztráliában már napok óta negyven Celsius-fokos hőmérséklet uralkodik, miközben a térség legnépesebb települése és fővárosa, Perth környékén tovább terjednek a bozóttüzek.
16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.