Ugrás a tartalomra

A Freiburg ellen lép pályára a TSC

2023.10.25
18:11
2023.10.25
21:13
Forrás
Pannon RTV
A Freiburg ellen lép pályára csütörtök este a TSC labdarúgó csapata az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában Topolyán.

A hazaiakat irányító Žarko Lazetić egy nagyon nehéz mérkőzésre számít, csakúgy mint korábban a West Ham vagy az Olympiacos ellen. A tréner szerint azonban, ha játékosai a maximumot hozzák ki magukból, akkor sikerülhet jó eredményt elérni. A TSC és a Freiburg összecsapása csütörtökön 18:45-kor kezdődik a TSC Arénában.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „Azt szeretném, hogy bátrak és eltökéltek legyünk, mint ahogy az a korábbi meccseken is volt. Ha valaki tőled sokkal jobb és legyőz, de úgy játszottál, ahogyan kell, és döntetlen lesz, akkor az is rendben van. Meglátjuk, hogy sikerül-e a legjobbunkat nyújtanunk, mert enélkül nem reménykedhetünk semmiben.”

Freiburg
Topolya
Žarko Lazetić
West Ham
Olympiacos
TSC Aréna

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.