Ugrás a tartalomra

Fucsovics az első körben búcsúzott San Diegóban

2021.09.29
10:54
Forrás
Nemzeti Sport
Fucsovics Márton 3:6, 6:1, 5:7-re kikapott a San Diegóban zajló ATP 250-es kemény pályás tenisztorna első körében a világranglista 29. helyezettjétől, a bolgár Grigor Dimitrovtól.

A két sportoló pályafutása során eddig kétszer találkozott egymással: tavaly augusztus 25-én, a cincinnati ATP 1000-es versenyen, majd alig több mint egy héttel később a US Openen – mindkét alkalommal Fucsovics nyert, Dimitrovnak tehát volt miért visszavágnia.

A világranglistán 29. helyezett bolgár játékos az első szettben 4:3-nál vette el Fucsovics adogatását, a sajátját pedig simán hozva nyerte meg a játszmát, a másodikban viszont a magyar teniszező sokkal jobban játszott, 1:0-nál és 4:1-nél is brékelt, így alig félóra alatt egyenlített. A harmadik szett kiegyenlítettebb játékot hozott, azonban Dimitrov végül jobbnak bizonyult. Fucsovics Márton ezzel együtt a negyedik mérkőzését veszítette el, legutóbbi sikerét még augusztus végén a Winstom-Salem-i tenisztornán aratta, amikor a világranglista 250. helyezettjét, a japán Watanuke Yosuket győzte le.

Fucsovics Márton
tenisz

Most

12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.