Ugrás a tartalomra

Fucsovics Đokovićtyal, Babos Kaszatkinával kezd az US Openen

2018.08.24
00:29
2024.03.19
08:50
Forrás
VajdaságMA
Fucsovics a világ talán legjobb formában lévő férfi játékosa, a szerb Đoković ellen lép pályára, Babos a 11. kiemelt orosz Daria Kaszatkinával, a zentai Györe az argentín Leonardo Meyerrel kezd.

A címvédő Rafael Nadal honfitársával, David Ferrerrel játszik, Roger Federer pedig a japán Nisioka Josihitóval küzd meg az első fordulóban.

A nőknél a világelső román Simona Halep brutális ágra került: négy további világelső is ugyanabban a „negyedben” kapott helyet: Gabrine Muguruza, Serena Williams, Venus Williams, és Karolína Plisková került az első kiemelt ágára, aki egyébként az észt Kaia Kanepi ellen kezd.

Egyelőre a torna pontos menetrendjét még nem hozta nyilvánosságra a szervezőbizottság, csupán annyi a biztos, hogy az első forduló mérkőzéseit a jövő hétfőn és kedden játsszák.

A helyi idő szerint délelőttre kiírt mérkőzések magyar idő szerint 17.00, a délutáni mérkőzések pedig hajnali 1.00 órakor kezdődnek.

US Open
tenisz
Novak Đoković
Fucsovics Márton
Babos Tímea

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.