Ugrás a tartalomra

Fucsovics kikapott Goffintől, osztályozón a magyarok

2018.02.04
16:53
2018.02.04
17:00
Forrás
Pannon RTV
Nem sikerült a legjobb nyolc közé jutni a Davis-kupában a magyar férfi tenisz válogatottnak miután vereséget szenvedtek Belgium legjobbjaitól.

A Fucsovics Márton-Balázs Attila kettős ugyan szombaton még megnyerte a párosok mérkőzését és ezzel 2:1-re módosította az összetett állást, a vasárnapi egyesben azonban a világranglistán 7. helyen álló David Goffin 7:5, 6:4, 3:6, 6:2 arányban legyőzte Fucsovics Mártont. Ezzel a belga csapat begyűjtötte harmadik, egyben továbbjutást jelentő pontját.

A szerb csapat búcsúja már korábban biztossá vált, miután a pénteki egyesek után, az Amerikai Egyesült Államok válogatottja szombaton párosban is győzött, ezzel pedig behozhatatlan előnyre tett szert Györe Lászlóékkal szemben. A szerb csapat becsületpontját Predrag Krstin szerezte meg, aki vasárnap délután magabiztos játékot követően 6:1, 7:5-re verte a világranglistán 50. Steve Johnsont.

Davis-kupa

Most

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.