Ugrás a tartalomra

Globe Soccer Awards: Ők az év legjobb futballistái

2021.12.28
09:01
Forrás
MTI
Mbappé nyerte az Év futballistája díjat a Globe Soccer Awardson Dubajban.

Az Egyesült Arab Emírségekben rendezett eseményen a Paris Saint-Germain világbajnok francia csatárát választották az év legjobbjának.

A legjobb vezetőedzőnek járó díjat Roberto Mancini vette át.

Az év góllövőjének járó elismerést Robert Lewandowski kapta meg, mivel a Bayern München támadója összesen 69 gólt szerzett 2021-ben.

A legjobb klubnak a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea-t választották, míg Gianluigi Donnarumma a legjobb kapusnak járó díjat kapta.

A játékosügynökök közül az Internazionale és a Chelsea között köttetett Lukaku-átigazolást intéző Federico Pastorellót, a sportvezetőknél pedig Txiki Begiristaint, a Manchester City sportigazgatóját díjazták.

Játékos-pályafutása elismeréseként különdíjat kapott a brazil Ronaldinho.

Globe Soccer Awards
futball
labdarúgás
foci
díjak

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.