Ugrás a tartalomra

Gólzápor és új rekord a BL-ben

2016.11.23
15:00
Megdőlt a 2005-ben felállított 11 gólos rekord a Bajnokok Ligájában
Megdőlt a 2005-ben felállított 11 gólos rekord a Bajnokok Ligájában. Akkor a francia Monaco és a spanyol Deportivo játszott 8-3-at. Mindezt kedd este túlszárnyalta a Borussia Dortmund és a lengyel Legia. Parázs mérkőzésen a németek könnyed játékkal robogtak át a lengyel listavezetőn, és végül 8-4-re diadalmaskodtak. Külön érdekesség, hogy a félidőben 5:2-volt az állás a Dortmund javára. A hazaiak részéről szinte az összes sztár betalált a kapuba, csak Marco Reus háromszor és Sinji Kagawa kétszer volt eredményes. A mérkőzésnek magyar érdekeltsége is volt. A Legia zentai csatára, Nikolić Nemanja megszerezte első gólját a Bajnokok Ligájában, az övé volt a 11. találat a gólkavalkádban. A mérkőzés a Borussia Dortmund számára a továbbjutást jelentette a kieséses szakaszba, míg a varsói Legia számára is emlékezetes marad, 24 kapott góllal a csoportkörökben beállította a legtöbb gólt kapott csapat rekordját. (Nemzetisport.hu, Index.hu)
rekord
Bajnokok Ligája
BL
gól
Borussia Dortmund
Legia

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.