Ugrás a tartalomra

A Gubi-Dobó páros nyerte a magyarkanizsai lábtenisz bajnokságot

2020.08.16
15:43
Forrás
Pannon RTV
A Tisza-parton megszervezett versenyre 14 páros jelentkezett, főként Magyarkanizsáról és Zentáról.

A szervezők jótékonysági akciót is tartottak, az ebből származó bevételt pedig Pál Gajódi Olivér megsegítésére ajánlották fel.

A lábteniszt egyébként két nyert szettig játsszák a felek, amelyekben 21 pontig kell eljutni. A döntőben pedig három nyert szettig folyik a küzdelem. A sportolók körében egyre népszerűbb a lábtenisz - mondták a szervezők.     

Dobó Rudolf, a torna főszervezője: "A környékünkön elég népszerű. Zentán is tartanak versenyt. Ott már 56-ik éve rendezik meg a versenyt. Kicsit más, ott nincs háló és két érintővel játszanak, nálunk van háló és három érintővel játszunk, kicsit mások a szabályok, de ott is nagyon sokan szoktak lenni, több százan nézik a döntőt. Itt Kanizsán, amikor szép idő van a strandon elég sok néző szokott összejönni."

bajnokság
Magyarkanizsa
jótékonysági akció

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.