Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Gyengének bizonyult a Real a BL-ben

2020-10-22
12:18
Forrás
Pannon RTV
Óriási meglepetésre hazai pályán szenvedett vereséget tegnap a Real Madrid a labdarúgó Bajnokok Ligája első csoportkörében.
Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

A királyi fehérek 3-2-re kaptak ki az ukrán Sahtyor Donyecktől.

Magabiztos győzelemmel kezdett viszont a német Bayern München, amely 4-0-ra diadalmaskodott a spanyol Atletico Madrid ellen.

A Liverpool is begyűjtötte a 3 pontot tegnap. A vörösök Amszterdamban győztek az Ajax ellen 1-0-ra.

A többi eredmény: Salzburg - Lokomotiv Moszkva 2-2, Inter Milan - Mönchengladbach 2-2, Manchester City - Porto 3-1, Midtjyland - Atalanta 0-4 és Olimpiakosz Pireusz - Olympique Marseille 1-0.

A BL következő fordulóját jövő héten rendezik. A magyar bajnok Ferencváros akkor a Dinamo Kijevet fogadja. A mérkőzés szerdán 21 órakor kezdődik.

Real Madrid
Sahtyor Donyeck
Bayern München
Atletico Madrid
Liverpoo
Ajax
Bajnokok Ligája
BL
Ferencváros
labdarúgás
foci

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 17:24

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.