Ugrás a tartalomra

Györe és Troicki egymás ellen lép pályára Budapesten

2017.04.25
15:00
2020.02.29
12:36
Szerb párharcot rendeznek a Budapesten zajló férfi teniszbajnokság szerdai játéknapján, miután a zentai Györe László és honfitársa, Viktor Troicki is nyerni tudott az első fordulóban
Szerb párharcot rendeznek a Budapesten zajló férfi teniszbajnokság szerdai játéknapján, miután a zentai Györe László és honfitársa, Viktor Troicki is nyerni tudott az első fordulóban. Györe 6:0, 5:5-ös állást követően jutott tovább, miután orosz ellenfele, Danil Medvedev feladta a küzdelmet, míg Troicki két sima szettben 6:1, 6:2-re verte a szintén orosz Evgenij Donskojt. Györe és Troicki mérkőzése szerda délelőtt 10 órakor kezdődik.
Budapest
tenisz
Györe László
Viktor Troicki

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.