Ugrás a tartalomra

Györe kiesett a Roland Garroson

2018.05.27
19:15
Forrás
VajdaságMA
Györe Lászlónak nem sikerült bejutnia a Párizsban zajló Roland Garros második fordulójába.

A zentai teniszező 7:6, 4:6, 7:6, 6:1 arányú vereséget szenvedett a szlovák Martin Kližantól - írja a Vajdaság Ma hírportál. Az első szettben rövidítésre került sor, amelyben Györének játszmalabdája volt, ezt viszont nem sikerült kihasználnia, Kližan viszont élt a lehetőséggel és megnyerte az első játszmát. A másodikban Györe kétszer breakelt, a szlovák csak egyszer, így a zentai teniszező egyenlített. A harmadik szettben kiélezett csata folyt, rövidítésbe torkollt, és Kližannak sikerült megnyernie. A negyedik játszma elején Györe elveszítette az adogatójátékát, majd ellenfele még kétszer breakelt, így a szlovák teniszező nyerte a találkozót és bejutott a második fordulóba.

Györe László
Roland Garos

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.