Ugrás a tartalomra

Győzelemmel hangolt a Freiburg elleni meccsre a TSC

2023.11.05
18:09
2023.11.26
17:21
Forrás
Pannon RTV
Őrzi harmadik helyét a szerbiai bajnokságban a topolyai csapat.

Megszakította négy meccs óta tartó nyeretlenségi szériáját a TSC a szerbiai labdarúgó Szuperligában. A topolyaiak a Čukarički vendégeként gyűjtötték be az értékes pontokat.

A forduló derbijén a TSC kétszer is bevette a hazaiak kapuját, az első félidőben Ćirković, a második játékrészben pedig Cvetković volt eredményes. A topolyaiak 26 pontot gyűjtve harmadik helyen állnak a bajnokságban, a Partizan és a Crvena zvezda mögött.

A TSC-nél azonban nem sok idő marad ünnepelni, ugyanis szerdán már Freiburgba utaznak, ahol egy nappal később az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában lépnek majd pályára.

Čukarički
foci
labdarúgás
TSC

Most

11:02, Frissítve: 11:09

Az ének összetart

A Szajkó énekegyüttes tartott önálló estet a Fokos zenekar kíséretében Kishegyesen. Galga menti, al dunai, székely, kalocsai, gyimesi dalok is szerepeltek abban a 9 népdalcsokorban, amivel az együttes készült.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.