Ugrás a tartalomra

Győzelemmel kezdett a magyar női kézilabda-válogatott a világbajnokságon

2023.12.01
07:27
2023.12.01
07:35
Forrás
Pannon RTV
Csütörtökön elrajtolt a dán, norvég, svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság.

A magyar csapat ellenfele a helsingborgi B csoport csütörtöki nyitónapján Paraguay volt. Golovin Vlagyimir együttese a papírformának megfelelően sima győzelmet aratott a dél-amerikai ellenfele felett. A magyar lányok 35 gólt szereztek, míg ellenfelük csak 12-szer tudta bevenni a kapujukat. A mérkőzés legeredményesebb játékosai az 5-5 gólig jutó Klujber és Shatzl voltak.

Szerbia válogatottja ma kezdi meg szereplését a vb-én. A szerb lányok ellenfele az E csoportban a házigazda dánok lesznek. A mérkőzés este fél kilenckor kezdődik a herningi Jyske Bank Boxen stadionban.

világbajnokság
kézilabda
magyar
női kézilabda-válogatott

Most

13:32

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Elkezdődött a Magyar Nemzeti Tanács kétnapos egyetemi felkészítő tábora Újvidéken. A képzés február óta zajlott online, mától jelenléti formában folytatódik az újvidéki Európa Kollégiumban, ahová több mint 50 végzős középiskolás érkezett.
11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.