Ugrás a tartalomra
Tanjug / Miloš Milivojević

Győzelemmel kezdte az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a szerb labdarúgó válogatott

2023.03.24
22:42
Forrás
Sportal

Győzelemmel kezdte az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a szerb labdarúgó válogatott. Hazai pályán fogadták Litvánia legjobbjait. Dragan Stojković Piksi csapata már a 16-ik percben megszerezte a vezetést. Dušan Tadić csapatkapitány talált a vendégek hálójába. 1:0-ás eredménnyel zárult az első félidő. A második játékrész elején növelte előnyét Szerbia. Az 53-ik percben Dušan Vlahović szerzett gólt. A mérkőzés végéig nem született több találat. Szerbia 2:0-ra győzött Litvánia ellen Belgrádban.

A G csoportban még egy mérkőzést játszottak, Montenegó 1:0-ra múlta felül Bulgáriát idegenben. Ugyanebben a csoportban szerepel Magyarország is. A csapat hétfőn játszik a kvalifikációs sorozatban. Budapesten a bolgár válogatottat látják vendégül.

A szerbek ugyancsak hétfőn lépnek pályára. A második fordulóban Montenegróval csapnak össze.

selejtező
labdarúgás
szerb válogatott

Most

13:43, Frissítve: 13:53

Kétnyelvű zenés irodalmi est Pancsován

Petőfi 200 Zmaj 190 címmel tartottak kétnyelvű zenés irodalmi estet a pancsovai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesületben. Kicsik és nagyok együtt ünnepelték az évfordulókat.
13:21, Frissítve: 13:52

Július elsejétől drágul a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót

Népszerű