Ugrás a tartalomra

Győzelemmel kezdtek a női röplabdások, ismét nyertek a 3x3-as kosarasok

2021.07.25
09:32
2021.07.26
07:47
Forrás
Szerbiai RTV
Győzelemmel kezdte az olimpiai szereplését a szerb női röplabda válogatott.

A csapat egyébként aktuális világbajnoki, két Európa bajnoki címet és egy olimpiai második helyezést is magáénak tudhat. Ez alkalommal a Dominikai Köztársaság ellen arattak győzelmet, 3:0-ra (25:18, 25:12, 25:20) verték meg az ellenfél csapatát a 75 perces játék alatt, ezzel Zoran Terzić csapata bizonyította, hogy jogosan számítanak favoritnak az ötkarikás játékokon. A szerb női röplabda válogatott következő meccsét kedden Japán ellen játssza majd, közép-európai idő szerint reggel 7:20-kor.

A szerb férfi 3x3-as kosárlabdázók könnyedén 21:14-re győzték le a belga csapatot, ezzel negyedik, egymást követő győzelmüket aratták a tokiói olimpián.

röplabda
röplabda-válogatott
Tokió 2020

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.