Ugrás a tartalomra

Győzelemmel zárta az alapszakaszt a TSC

2023.04.12
11:56
2023.04.12
15:28
Forrás
Pannon RTV
A topolyai labdarúgócsapat a Voždovac ellen játszotta az alapszakasz utolsó mérkőzését a Szuperligában. A TSC 3:1-re nyert idegenben.

A mérkőzés első találatát a Voždovac csapatának játékosa,Teodorović rúgta a 13. percben. Innentől kezdve azonban a TSC játékosai megállíthatatlannak bizonyultak a belgrádi pályán. A 22. percben Jovanović, a 30.-ban pedig Ratkov talált a hálóba. A mérkőzés második félideje gólok nélkül zajlott, egészen a hosszabbítás végéig. A 96. percben ugyanis újabb TSC-gól született, ekkor Martin Mirchevski volt eredményes.

A végeredmény tehát Voždovac-TSC 1:3.

A győzelemnek köszönhetően a topolyai együttes biztosan megtartja jelenlegi második helyét a táblázaton, hiszen legnagyobb ellenfelei a Čukarički és a Partizan ebben a körben egymás ellen játszanak.

Ők egyébként szintén kedden 18 órakor léptek pályára, azonban a meccset a 19. percben félbeszakították a Partizan szurkolóinak sorozatos incidensei miatt. A döntés értelmében szerdán 18 órakor játsszák le a mérkőzést.

A bajnokság rájátszással folytatódik, ahol még 7 mérkőzés vár a csapatokra.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója a mérkőzés után elmondta, nagy öröm számára, hogy Mirchevski hosszú idő után újra pályára lépett és rögtön gólt is tudott szerezni.

„Nagy győzelem ez számunkra. Nagy győzelem az miatt, hogy a hangulat továbbra is olyan jó maradjon mint most, nagyon pozitív. Nagy dolog számunkra, hogy 30 forduló után a második helyen végzett a csapat és a második helyről várjuk a rájátszást. Gratulálok a játékosoknak, a szakmai stábnak, mindenkinek, aki eddig hozzátett ehhez az eredményhez. Azonban előttünk van még hét mérkőzés, ami a legfontosabb számunkra és persze szeretnénk ebből a hét mérkőzésből is minél több pontot szerezni, olyan helyezést elérni, ami valójában a tervünk volt.”

Voždovac
labdarúgás
futball
szuperliga

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.