Ugrás a tartalomra

Győzelmet arattak a szabadkai Spartacus asztaliteniszezői

2017.11.25
14:09
2024.03.19
08:32
Forrás
Pannon RTV
Fontos győzelmet arattak a szabadkai Spartacus asztaliteniszezői a Temerin csapata felett a Szuperliga hétvégi fordulójában.

A házigazda kék-fehérek legjobb játékosa Bognár Bence volt, aki mindkét mérkőzését megnyerte.

Halász Krisztián – Benkő Ákos összecsapással kezdődött a szabadkai Spartacus és a Temerin asztaliteniszklub csapatainak mérkőzése a Szuperliga hétvégi fordulójában. A találkozott a házigazdák kezdték jobban, ugyanis Halász 3:1 arányban verte Benkőt, ezzel pedig megszerezte a Spartacus első pontját. A vendégek azonban gyorsan egyenlítettek, ugyanis Pető Zoltán a várakozásoktól könnyebben, 3:1-re legyőzte Stefan Kostadinovićot. Ezt követően Bognár Bence és Pero Tepić mérkőzése következett, amely a szabadkai játékos 3:1-es sikerével ért véget. A hazaiak vezetése azonban ismét rövid életűnek bizonyult, hiszen Pető Zoltán simán verte Halász Krisztiánt, amellyel 2:2-re módosult az összetett állás. A Temerini együttes erejéből azonban többre nem futotta, ugyanis Bognár Benkőt, Kostadinović pedig Tepićet verte, ezzel pedig a Spartacus 4:2-es győzelmet aratott a Szuperliga negyedik fordulójában.

Bognár Bence, asztaliteniszező, Spartacus ATK: „Nagyon büszke vagyok magamra és a csapatra. Elégedett vagyok a játékunkkal és azzal, hogy sikerült győznünk. Nehéz meccsre számítottunk, de végül is sikerült felülkerekednünk. A következő fordulóban a Bačka Palanka ellen fogunk játszani. Az is egy nehéz meccs lesz, de ott is mindent megpróbálunk kiadni magunkból.”

A vendégegyüttes két pontját begyűjtő Pető Zoltán jobb eredményre számított csapatától. Pető Zoltán, asztaliteniszező, Temerin ATK: „Sikerült megnyernem mindkét meccsemet. Az Ákos és a Pero ma nem voltak a helyzet magaslatán. Egyikük sem játszotta meg még ötven százalékát sem annak, amit tudnak.”

Négy fordulót követően két győzelem és két vereség után mindkét együttes a táblázat középmezőnyében foglal helyet. A Temerin csapata a Szuperliga következő fordulójában az Unirea együttesét látja vendégül, a szabadkai Spartacus pedig palánkára látogat.

Szabadka
Spartacus
asztalitenisz

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.