Ugrás a tartalomra

Győztek a Spartacus Vojput kézilabdázói

2016.11.27
08:27
Fölényes, 24-17-es győzelmet arattak a Spartacus Vojput kézilabdázói a sereghajtó kátyi Jugović ellen a kézilabda Szuperliga 12
Fölényes, 24-17-es győzelmet arattak a Spartacus Vojput kézilabdázói a sereghajtó kátyi Jugović ellen a kézilabda Szuperliga 12. fordulójában. A szabadkai együttes végig irányította a játékot, a vendégek egy pillanatig sem veszélyeztették a magabiztos hazai győzelmet. A Spartacus soraiból a 19 védést produkáló Petrović kapus bizonyult a legjobbnak, a vendégek közül a 4 gólos Vrgović tűnt ki. A másik két tegnapi mérkőzésen az éllovas Crvena zvezda 27-26-ra nyert Kostolácon, a Rudar ellen, a második helyen álló pancsovai Dinamo pedig Velika Planán, a Morava otthonában győzött 33-26-ra. Ezzel a győzelemmel a Spartacus Vojput feljött a Crvena zvezda, a Dinamo és a Vojvodina mögé a negyedik helyre.
Spartacus
kézilabda
szuperliga

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.