Ugrás a tartalomra

Gyulay Zsolt lett a Magyar Olimpiai Bizottság új elnöke

2022.01.29
11:43
2022.01.29
12:51
Forrás
MTI
Az 57 éves sportvezetőre, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatójára a MOB közgyűlésén megjelent 48 szavazásra jogosult tag közül 34 szavazott, míg a másik jelölt, Hajdu Balázs ügyvéd, olimpikon vitorlázó 14 voksot gyűjtött be.

A 2017-ben megválasztott, pozíciójában 2020 júniusában megerősített eddigi elnök, Kulcsár Krisztián a december 30-i közgyűlésen a maga által kezdeményezett bizalmi szavazásban nem kapta meg a támogatói többséget, ezután január 31-i hatállyal lemondott.

Gyulay Zsolt február elsejétől láthatja el MOB-elnöki feladatait.

Magyar Olimpiai Bizottság
Gyulay Zsolt
elnök
MOB

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.