Ugrás a tartalomra

Három mérkőzés, három győzelem

2023.10.30
12:34
Forrás
Pannon RTV
A Denver Nuggets csapata hibátlanul teljesít a bajnokságban. Vasárnap az Oklahoma City Thunder csapatát 33 ponttal verték idegenben.

Nikola Jokić ismét kiemelkedő teljesítményt nyújtott a mérkőzésen, 28 pontjával, 14 lepattanójával és 5 gólpasszával ő volt az összecsapás legeredményesebb játékosa. A címvédő Denvernek ez volt a harmadik győzelme, ugyanennyi mérkőzésen az NBA 2023/2024-es kiírásában. Jokić az idén is kimagasló teljesítményt nyújt, eddig mind a három találkozón csapata legjobbja volt.

Denver Nuggets
Nikola Jokić
NBA

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.