Ugrás a tartalomra

Hatalmas siker küszöbén van a Spartacus Labdarúgó Klub

2018.07.27
14:17
2018.07.27
16:48
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai együttes az Európa Liga selejtezőjének második fordulójában 2:0-ra legyőzte a Sparta Pragat és szép előnnyel utazik a jövő heti visszavágóra.

Nem igazolódott be a papírforma a Karađorđe stadionban, ahol a Spartacus a Sparta Pragat látta vendégül. A találkozó előtt a cseh együttest tartották az esélyesebbnek a győzelemre, de a szabadkaiak meglepték őket és így ők állnak közelebb a továbbjutáshoz. A hazai együttes fiatal csapata roppantul motivált volt, ez az első sípszótól látszott.

A hazai együttes a nyolcadik percben örvendeztette meg először szurkolóit, amikor еgy szabadrúgásból beívelt labdát Ćalasan küldött a vendégek hálójába. Ezután a Sparta játéka még nyitottabbá vált, ami lehetőséget adott a szabadkaiaknak, hogy ellentámadásokból veszélyeztessék a vendégek kapuját. А legszebb akciót a találkozón Simura és Đuričin dolgozták ki, utóbbi lapos lövéssel megszerezte a csapatának a második találatot a mérkőzésen.

Vladimir Gaćinović, vezetőedző, Spartacus Labdarúgó Klub: „Tudtuk körülbelül, hogy hol van az előnyünk. Egy ilyen helyzetből szereztük az első gólt is. Lehet, hogy még egy-két ilyen helyzetet kihasználhattunk volna, de ugyanez érvényes a Spartára is, nem kell irreálisnak lenni. Minden elismerésem a játékosok iránt, akik nagyon akarták ezt a győzelmet, annyi igyekezettet beletettek ebbe a mérkőzésbe és minden feladatot a megbeszéltek szerint végeztek el.”

Az ellenfél soraiban nagy volt a csalódottság, hiszen a papírforma nem azt diktálta, ahogyan a mérkőzés alakult. Pavel Hapal, vezetőedző. Sparta Praga: „Katasztrofálisan kezdtük az első félidőt, látható volt az összpontosítás hiánya, ami miatt nem tudtuk tartani a játék iramát. A második félidőt már jobban kezdtük, de az ellenfél második találata annyira összezavart bennünket, hogy jobb eredményre nem voltunk képesek ma este.”

А Spartacus szép előnnyel utazik a jövő heti prágai visszavágóra, ami után megeshet, hogy a szabadkai együttes története egyik legjobb eredményét produkálja, amihez az kell, hogy túljusson a selejtező második fordulóján. A harmadik körben a párharc győztesére a dán Brondby vár.

Spartacus
Sparta
foci
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.