Ugrás a tartalomra

Hatgólos döntetlen a vb-selejtezők rajtján

2021.03.25
23:04
2021.03.25
23:15
Forrás
MTI
A magyar labdarúgó-válogatott 3-3-as döntetlent játszott csütörtökön a vendég lengyel csapattal a világbajnoki selejtezősorozat európai nyitányán.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese mindkét félidő elején betalált, az elsőben Sallai Roland, a másodikban a csapatkapitány Szalai Ádám volt eredményes, de a lengyelek egy perc alatt két gólt szerezve egyenlítettek az egyaránt csereként beállt Krzysztof Piatek és Kamil Jozwiak révén. Willi Orbán még egyszer vezetést szerzett a magyar csapatnak, de a hajrában a világ legjobbjának megválasztott Robert Lewandowski ismét egyenlíteni tudott.

A magyarok, akik hét mérkőzés óta veretlenek, vasárnap San Marino, jövő szerdán pedig Andorra vendégei lesznek.

    Európai vb-selejtezők, I csoport, 1. forduló:
Magyarország-Lengyelország 3-3 (1-0)
------------------------------------
Puskás Aréna, zárt kapus, v.: Felix Brych (német)
    gól: Sallai (6.), Szalai Á. (53.), Orbán (78.), illetve Piatek (60.), Jozwiak (61.), Lewandowski (83.)
    piros lap: Fiola (94.)
    sárga lap: Fiola (8., 94.), Lang (73.), Nagy (80.), Szalai A. (86.), illetve Helik (34.), Bereszynski (49.)

    Magyarország:
    -------------
Gulácsi Péter - Fiola Attila, Willi Orbán, Szalai Attila - Lovrencsics Gergő (Nego Loic, 66.), Nagy Ádám, Kalmár Zsolt (Sigér Dávid, 81.), Kleinheisler László, Hangya Szilveszter (Lang Ádám, 66.) - Szalai Ádám, Sallai Roland (Varga Kevin, 71.)

    Lengyelország:
    --------------
Wojciech Szczesny - Bartosz Bereszynski, Jan Bednarek, Michal Helik (Kamil Glik, 58.), Arkadiusz Reca (Maciej Rybus, 79.) - Sebastian Szymanski (Kamil Jozwiak, 59.), Grzegorz Krychowiak, Jakub Moder (Krzysztof Piatek, 59.), Piotr Zielinski - Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik (Kamil Grosicki, 84.)

 

magyar labdarúgó-válogatott

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.