Ugrás a tartalomra

Hazai pályán győzte le a Mladost csapatát a TSC

2024.03.12
18:08
2024.03.12
18:59
Forrás
Pannon RTV
Gólzáporos mérkőzésen gyűjtötte be az újabb bajnoki pontokat a TSC labdarúgó csapata a Szuperligában.

A topolyai gárda a Mladost ellen már a második percben megszerezte a vezetést, ekkor Ćirković volt eredményes. A félidőig több találat nem született, a fordulást követően azonban beindult a gólgyártás, előbb Pantović növelte kettőre a TSC előnyét, majd Ćirković második góljával már 3:0 volt az állás.

A topolyaiak ezután sem vettek vissza és Jovanović találatával a 71 percben már 4:0 volt az eredmény. A vendégek nem sokkal később Veličković révén tudtak szépíteni, ezzel pedig kialakult a 4:1-es végeredmény. A TSC újabb győzelmének köszönhetően magabiztosan őrzi harmadik helyét a bajnokságban.

Sós Bence, játékos, TSC: „Azt gondolom, hogy most mindent, amit a pályára raktunk, arra gratuláció jár. Minden támadást kapura lövéssel fejeztünk be, helyzetet kialakítottunk, amire készültünk is. Tényleg örülök, hogy ilyen nagyarányú győzelmet arattunk.”

TSC
Mladost

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.